tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Faran över - branden är släckt och sanitetsåtgärder är påbörjade
Faran över - branden är släckt och sanitetsåtgärder är påbörjade

Strax innan kl.13 idag så började det att brinna på Fair Play Stadion och vår anläggning utrymdes med totalt ca 50 personer närvarande. Ingen person kom till skada och brandkåren var snabbt på plats med ett stort antal brandmän och totalt tio brandbilar. Man vidtog effektiva och smarta åtgärder direkt och redan efter tre-fyra timmar hade man full kontroll över läget och branden var släckt. Branden uppstod på bana 12(multisportbana) vid den invändiga väggen längs Trollenäsgatan och tog full fart och rökfyllde bana 9-12 samt gymmets lokaler på ovanvåningen. 

Branden är polisanmäld och polisen utreder ärendet och det finns en tydlig misstanke om att branden kan vara anlagd. Skadorna på anläggningen är relativt begränsade men det kommer att krävas en rejäl sanitetsinsats med start redan under söndagskvällen för att få hela anläggningen i perfekt skick igen. Vi kommer också att ha väktare på plats inatt för att säkra anläggningen för intrång.

OBS! Fair Play Stadions bana 1-8 är öppna för spel. Multisportbanorna(bana 11 & 12) är stängda och öppnar senast den 10 augusti igen. Bana 9 & 10 öppnas för spel senast veckan efter midsommar.

- Stort tack till brandkåren för ett synnerligen effektivt arbete och jag vill också passa på att tacka all personal, medlemmar och styrelse för deras insatser idag, säger en lättad klubbchef Janne Immonen efter dagens allvarliga händelse.

För ytterligare information, kontakta klubbchef Janne Immonen, 0705-614800.

Läs mer och se bilder här.

/JI

lupinia-124px
trygg-h