tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Arrangemang / SO Tour
SO Tour

Lördagen 15/9 kl.16.00-19.30 arrangeras klubbtävlingen SO Tour, som är både en miditennis- och en maxitennistävling, på Fair Play Stadion. Man skall var född 2007 eller 2008 för att spela i maxitennistävlingen(grön) och man skall vara född 2009 eller 2010 för att spela i miditennistävlingen(orange). Pojkar och flickor spelar i olika klasser. Man kommer att spela i poolspel och matcherna kommer att vara s.k. supertiebreak först till 10 poäng.

Anmälningsavgift: 150:- betalas till tävlingsledaren på plats. Om betalningen inte sker i samband med tävlingen tillkommer en faktureringsavgift på 50kr. Om man ej dyker upp blir man betalningsskyldig ändå.

Tävlingsledare är Hussein Ftouni, tele: 0737-181401.

Samarbetspartners: Stockholm Open, Svensk Tennis Syd, RS, Tennis Stockholm och Audi.

Sista anmälningsdag är den 9/9 och man anmäler sig per mail eller via lista i receptionen. Anmälan via mail är endast giltig efter bekräftelse. Max deltagarantal: 30 spelare i maxitennistävlingen & 30 spelare i miditennistävlingen. Lottning sker om det blir för många deltagare. Deltagarlistan publiceras på www.fairplaytk.se samt anslås på anslagstavlan 12/9. Alla spelare är skyldiga att själva ta reda på sina speltider. Tävlingen är också öppen för spelare från andra föreningar och för spelare oavsett nivå.

Läs komplett tävlingsaffisch här.

SO Tour 15 sep på Fair Play

If SO Tour 2012 bild (49)

Många deltagare på SO Tour på Fair Play Stadion

if SO Tour första sida DSCF0866 (2)

Mycket glädje på SO Tour - alla får pris och diplom.

/JI

vw
Babolat_logo