tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Martin och Jesper blev tvåa i Skånes Kalle Anka Cup


Distriktsslutspelet i Kalle Anka Cup avslutades under söndagen i Ystad med finalerna i de sex olika klasserna. Vinnarna i respektive klass får representera Skåne i Sverige-slutspelet i Båstad i juli. Fair Play hade som klubb flest deltagare bland Skånes klubbar i slutspelet med 17 spelare.

I pojksingeln 15 gick Martin Svenning till final efter att bl a ha slagit ut den första seedade Patrick Widuch, HTK men föll mot Åhusspelaren Filip Bergevi med 6-7,1-6 och kunde tyvärr inte förvalta sin 5-2 ledning i första set och ett antal setbollar. Martins offensiva spelstil är en fröjd att se och detta kommer att ge mycket framgång i framtiden och det gäller bara att arbeta vidare så kommer framgångarna.

I pojksingel 13 gick Jesper Björkman till final efter bl a segern i semifinalen mot Christian Samuelsson, Åhus. I finalen föll Jesper efter en bra match mot Daniel Windahl,Göta med 3-6,4-6 och Jesper närmar sig med stormsteg. Detta är Jespers största framgång hittills och vi är övertygade om att detta är början på en spännande resa.

Lina Åkesson gick till semifinal i flicksingel 15 men föll mot Johanna Skoglund, Båstad och Sonja Becarevic var en hårsmån från att spela final efter en rysare mot Josefin Astermark,HTK i semifinalen i FS13, i en match som blev 4-6, 6-4, 6-7. Bra insatser tjejer!

- Jag är givetvis nöjd med våra spelares insatser med tanke på vilka de har slagit och svårigheten att ta sig till final. Men självklart så känns det försmädligt att inte vi kunde fått en vinnare i Ystad när de nu hade chansen. Detta är dock ett kvitto på att vi är på rätt väg och nu skall vi fortsätta utvecklas, sa vår duktige tränare Fredrik Lundh efter tävlingen.


lupinia-124px
prodoc124px