tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Herrlaget är klart för SM-slutspel

Fair Plays herrlag 1 vann över Åhus idag i en seriefinal i division 1 Syd på Limhamns IP med 4-0 och är klara för SM-slutspel och en kamp om de ädla medaljerna. Pablo Figueroa vann första singeln med 6-3,6-3 mot Joel Åkerberg efter stabilt spel. På andra singeln vann Nikola Vuckovic med 6-1,6-3 mot Gustaf Asplund efter ett riktigt bra första set mot en för Nikola svår motståndare, som han har tampats med mycket som junior. På tredje singeln vann Martin Nilsson efter en helt felfri match mot Andreas Moberg med 6-1,6-0.SM-slutspelet spelas 30-31/8 i Karlstad och Uppsala Studenter, Sundsvall och Karlstad är klara för spel. Johannes Markel och Patrick Turus har också spelat i serien och har båda bidragit starkt till avancemanget till SM-slutspel.

- Våra spelare spelade otroligt stabilt och Martin Nilssons högsta nivå var imponerande i båda seten, sa coachen Fredrik Lundh som var otroligt nöjd med matchen.

- Detta betyder oerhört mycket för vår klubb och för vår satsning på serietennisen året runt. Vi gillar verkligen lagspelet och nu skall vi försöka att vinna SM-guld, sa klubbchefen Janne Immonen efter matchen.

Läs tabell här.wilson-ny
dunlop-logo