tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Öresundsserien för barn/ungdom – sista anmälningsdag är nu på söndag….

Vår interna klubbtävling, Öresundsserien, har starka anor och många av våra spelare har spelat i detta gruppspel de senaste trettio åren. Målet är att deltagarna skall få spela matcher, utan domare, och både ha roligt och förkovra sig som spelare i matchspelets ädla konst.

Vi vänder oss först och främst till spelare, som är 8-10 år och äldre, som kan spela match på en hel bana och vet reglerna och vår barn-& ungdomsserie har plats för max 48 deltagare. 

Dessa delas upp i 8 grupper med 6 spelare i varje. Alla möter alla i respektive grupp under en period av ca 5 veckor. Målsättningen är att spela fem hela omgångar varje inomhussäsong och vi påbörjar detta fredag 14 september och avslutar detta i maj.

Varje match spelas under 1 timme inkl 5 minuters inbollning och man räknar vunna game. Den spelare som vinner sin grupp flyttas och målet är givetvis att det skall bli så jämna divisioner som möjligt.

- Ett perfekt tillfälle för de som har ambitionen att tävla med sin tennis, ha roligt och få matcher på ett enkelt sätt på hemmaplan. Anmälningstiden går ut söndag 9 september till barn & ungdom och vi har ett begränsat deltagarantal, säger tävlingsledaren Lars Svensson.

Anmälan/frågor - kontakta Lars Svensson, 0733-347393 

Läs mer om anmälan,regler, priser etc -  Öresundsserien.

Öresundsserien 2018 2019 Fair Play TK

if SO Tour första sida DSCF0866 (2)

Det är kul att tävla!

/JI


string_sm
Babolat_logo