tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Anmäl dig till Öresundsserien för vuxna senast 26/12

Öresundsserien är en institution på Fair Play Stadion och har funnits i många år och denna trevliga tävlingsform finns för både barn/ungdom & vuxna. Upptill 40 vuxna kan nu vara med, fördelade på maximalt 5 olika grupper/divisioner. Man spelar matcher på tid - 1 timme inkl inbollning - och det är både roligt och lärorikt. Och om intresset blir ännu större så kan det bli tal om att utöka serierna ytterligare.


Läs mer nedan
 om detta roliga tävlingssystem och hur man anmäler sig etc och har ni några ev frågor - vänd er till Lars Svensson så hjälper han gärna er.


Öresundsserien Vuxna - 
Seriespel för vuxna motionärer på tisdagkvällar  

Vårens motionsserie för vuxna på Fair Play Stadion på kvällstid börjar 15 januari och håller på fram till och med maj(med möjlighet att spela t o m 22 juni). Max 40 spelare får vara med, fördelade på 5 divisioner. Man spelar matcher på tid - 1 timme inkl inbollning. Både män och kvinnor är välkomna att deltaga. Divisionerna sätts ihop utefter ungefärlig nivå. 

Speldagar är tisdagar kl 20.30-21.30 & kl. 21.30-22.30 på bana 3-4 samt kl.21-22 på bana 5 & 6. Man spelar alltså match en timme ungefär varannan vecka. Den som vinner och blir tvåa i sin division blir (upp)flyttad till en annan division. Den som kommer nästsist och sist blir nerflyttad en division.(undantag div.4). De som vinner sina divisioner får pris. 

Anmälan till vårens omgång som börjar i januari är bindande och sker senast 26 december(först till kvarn) via mail till oresundsserien@fairplaytk.se alt 0733-347393, som du också kan ställa frågor till. I din anmälan anger du namn, adress, personnummer, e-mail och mobiltelefonnr. Man har inte någon förtur till nästa säsong, utan vi tar in nya anmälningar inför varje omgång. 

Avgiften för vårsäsongen 2019 (7 matcher) är 1575:- och givetvis delas det ut priser till de främsta och en förutsättning att få deltaga är att man är medlem i Fair Play Tennisklubb. I avgiften ingår också fritt spel på de banor som är bokade för Öresundsserien på tisdagskvällar några veckor då det inte är seriespel i perioden 10 augusti - 22 juni  - detta gäller enbart deltagare i Öresundsserien(man får ej spela med andra personer på dessa timmar). Undantaget är under Fair Play Cup och påsklovet, om det spelas matcher vid dessa tider. 


Ansvarig/info/anmälan: Lars Svensson 0733-347393

Anmälningsblankett pdf här.

öresundsserien


vw
Babolat_logo