tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Fair Plays tenniskurser för alla åldrar & nivåer samt innebandy/fotboll & badminton börjar 7 januari - anmäl dig nu

Fair Plays tenniskurser för alla åldrar & nivåer samt innebandy/fotboll & badminton börjar 7 januari

 

Höstterminen är slut och vi kan summera en mycket trevlig och fartfylld termin. Just nu spelas Fair Play Cup för fullt i hallen, julen står för dörren och sedan sätter vårterminen igång den 7 januari. DU som spelat hos oss under höstterminen behöver inte anmäla dig inför våren, det sker automatiskt. Vi ser verkligen framemot en ny och härlig säsong med massor av aktiviteter för alla våra barn, ungdomar & vuxna på Fair Play Stadion. Nedan kan du läsa om Fair Plays alla olika träningsalternativ för dig som vill träna minitennis, tennis, innebandy & fotboll och badminton:

Minitennis, 4-7 år - läs mer här. Vi tar emot elever födda 2015 eller tidigare.

Tennisskola för barn, ungdomar och vuxna, 7 år och uppåt - läs mer här.

Innebandy & fotboll, födda 2006-2015 - läs mer här.

Badminton i BMK Slottstaden, 7 år och uppåt - läs mer här.

Anmälan kan du göra via de olika länkarna ovan, genom att ringa vår reception på 040-165570 eller maila till kursanmalan@fairplaytk.se

- Vi har redan mängder av anmälningar till tennisskolan & till våra övriga träningsverksamheter och det är viktigt för nya elever att anmäla sig snarast för att vi skall ha chansen att tillgodose alla med platser. Det finns fortfarande platser kvar men skynda på rejält med anmälan, säger tennisskoleansvarige Piotr Rogowski.

Återigen, alla som spelat under höstterminen är automatiskt anmälda inför våren.

Den ordinarie verksamheten börjar måndagen den 7 januari 2019 och vi skickar under vecka 51 ut brev om träningstider så att alla deltagare i verksamheten ska få detta i sin brevlåda senast till årsskiftet.

Om du är osäker på om du är anmäld eller inte får vårt brev till terminsstart, kontakta receptionen på 040-165570.

För kännedom så har vi cirka 460 tränarledda träningstimmar per vecka i Fair Plays verksamhet och vi bedriver Malmös största ungdomsverksamhet i Sveriges största tennisklubb.

13


wilson-ny
dunlop-logo