tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Förluster i singel men vinster i dubblar i Finland

Caroline Magnusson vann en match i 10000 dollars-turneringen i Tammerfors, Finland men föll i andra mot en seedad. Caroline är däremot kvar i dubbeln tillsammans med klubbkompisen Annie Göransson efter att ha slagit ut ett seedat par och spelar semifinal.

- Det kändes tungt med en förlust i singeln och jag tröstar mig med WTA-poängen. Men det var verkligen härligt att vinna med Annie i dubbeln och vi spelade bra, sa Caroline efter dagens spel.

Se lottning här och här.

I 65000 dollarsturneringen i samma finska metropol så fick Ervin Eleskovic det för tufft mot Boris Pashanski, Serbien(ATP#130) och det blev förlust i andra omgången 4-6,2-6 och 7 friska ATP-poäng blev facit denna veckan. I dubbeln vann han och Mikael Ryderstedt sensationellt mot det andra seedade paret och spelar semifinal imorgon. Se lottning här.

Efter att ha fått en andra chans så vann Tim Göransson den första omgången sensationellt mot rumänen Catalin Gard (ATP#296) med 6-1,6-7,6-3 efter en tuff match som sk luckyloser. Tim säkrade 5 ATP-poäng och en match mot fransmannen Laurent Recouderc (ATP#192), men det blev tyvärr förlust med 3-6,3-6.

- Jag hade break i första och det känns som jag spelade i ett högre tempo än han men att han var stadigare. Jag behöver jobba lite med returerna, men annars har det varit en bra vecka och det var gött med 5 poäng, sa Tim efter matchen.string_sm
adidas_124