tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Ervin vann dubbelfinalen i challengern och Caroline & Annie blev tvåa i Finland


Fair Plays Ervin Eleskovic vann karriärens första Challenger-titel, i dubbeln i Tammerfors tillsammans med Michael Ryderstedt från Kungliga. Ervin och Michael har storspelat på vägen fram till finalen, slagit flera högt rankade par och vunnit samtliga matcher i raka set. I finalen mötte man finländarna Harri Helliovara/Henri Kontinen och vann matchen klart med 6-3, 6-4. Michael och Ervin fick ca 8000 kr per man för segern samt 55 ATP-poäng. Det innebär att Ervin kommer att ligga ca 475 på världsrankingen och han kommer m a o att klättra ca 280 platser i och med tävlingssegern.

- En mycket bra turnering för Ervin. Han har tidigare kunnat vinna på futurenivå, men nu visar han att han är att räkna med även på challengernivå. Jag hoppas också att Ervin och Michael kan fortsätta spela dubbel framöver, sa tränaren Niklas Fjeldstad.

Se lottning här.


Annie Göransson och Caroline Magnusson gick sensationellt till sin första final på den internationella damtouren i samma stad. I denna 10000 dollars-turnering så spelade tjejerna riktigt bra och besegrade bl a två seedade par, men föll i finalen mot det toppseedade svensk-danska paret Diana Eriksson/Hanne Skak Jensen med 4-6, 0-6. - Vi är jättenöjda med att gå till vår första final, men självklart hade vi velat kunnat bjuda på hårdare motstånd i finalen, menade tjejerna. Se resultat här.

Läs mer här.

micke_ervin_
Dubbelmästare i Tammerfors
wilson-ny
elite_j