tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Lyckad Berlin-resa för klubbens juniorer

Våra tränare Fredrik Lundh och Tomas Biernacki åkte iväg i måndags med 12 av våra juniorer till Friedrichshagen utanför Berlin. Målet var att spela 10.Junior Open och träna för fullt för att vara så bra förberedd som möjligt till JSM, som börjar nästa helg.

- Gruppen har fungerat grymt bra och de har verkligen varit "på" och "av", dvs att utanför banan har vi haft det riktigt roligt medan på banan har det varit full fokus och spelarna har verkligen haft en grym nytta av denna veckan, sa en nöjd Fredrik Lundh.

- Det har varit kul att se spelarna jobba och spela matcher. Det har varit en mycket nyttig första arbetsvecka för mig, sa en glad Tomas Biernacki.

- Resultatmässigt har det varit kanon med klass-segrar för Martin Svenning som vann finalen med 6-2,6-2 i pojksingel 16, Ellenor Bengtsson vann flicksingel 12 efter en riktig rysare 6-0,4-6,7-6 och Sam Knobe vann pojksingel 14 efter walkover i finalen. Lina Åkesson gick till final i flicksingel 18, Amanda Nilsson och Peggy Rooke gick till semifinal i flicksingel 12 samt Sonja Becarevic som gick till semifinal i flicksingel 14. Nu skall det bli skönt att komma hem igen till sin egen säng och vi hoppas vara hemma i Malmö på söndagskvällen, sammanfattade Fredrik.

Efter denna intensiva Tysklandstur så väntar SM-träning på Limhamns idrottsplats.

Se resultat och en massa bilder här.

vw
zynaz_124