tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Cornelia Lister är förstaseedad i Rebound Ace Open - speltider & lottningar är klara

Rebound Ace Open 2019, som ingår i den Svenska Vintertouren med 20.000 kr i prispengar, börjar idag och spelas t o m på torsdag 18 april på Fair Play Stadions tio Rebound Ace-banor.

Tävlingen har lockat till sig hela 73 spelare från hela landet och det kommer att bjudas på högklassig tennis dessa fyra dagar. På damsidan är hemmaspelaren Cornelia Lister förstaseedad och favorit till att vinna årets titel, men både Ellen Allgurin och Alexandra Viktorovitch från KLTK kommer att utmana om titeln. Hemmaklubbens övriga hopp i huvudtävlingen är Therese Ekdahl, Amanda Citré och Matilda Lenngren.

Christian Samuelsson, GLTK är förstaseedad i herrklassen och favorit till slutsegern. Hemmaklubbens hopp är tredjeseedade Marcus Månsson och Felix Mörck. 

Under måndagen & tisdagen är det kvalspel med start kl.12.00 resp dag och på onsdag 17 april kl.12.00 drar huvudtävlingen igång. På torsdag är det semifinaler kl.12.00 och finaler kl.16.00 och vi hoppas på mycket publik i slutomgångarna.

Fair Play Tennisklubb samarbetar med Trafik & Fritid, som levererar Rebound Ace-banor i Sverige. Detta samarbete innebär bl a att Trafik & Fritid är huvudsponsor i Rebound Ace Open.

- Rebound Ace och deras banor håller mycket hög kvalitet med en mycket lång hållbarhet utan behov av ommålning lika ofta jämfört med övriga på marknaden. Banorna är dessutom mycket skonsamma tack vare den unika konstruktionen och alla våra spelare är mycket nöjda med underlagets egenskaper. Många med dåliga knän som t ex fd elitspelaren Andreas Vinciguerra kunde träna utan smärta vilket givetvis är mycket positivt för alla spelare oavsett nivå. Detta underlag skapar verkligen förutsättningar till en skonsammare träningsmiljö för alla spelare i alla åldrar. Vi har tio Rebound Ace-banor på vår anläggning och vi är synnerligen nöjda, säger klubbchefen Janne Immonen.

Frågor kring Rebound Ace Open - kontakta tävlingsledaren Hussein Ftouni 0737-181401.

Vill du veta mer om Rebound Ace-banor – kontakta klubbchefen Janne Immonen.

Speltider & lottning 

Tävlingsaffisch inkl hotellerbjudande

Hitta till Fair Play

Hjärtligt välkomna till Fair Play Stadion!

Rebound Ace Open 2019 Fair Play TK

Positivitet. Kvalitet. Engagemang. Respekt.

Vi är vad vi heter.

/JI


vw
prodoc124px