tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Anmäl dig till Beddingespelen by Optimala hem 22-30 juni – ingår i Svenska Sommartouren. Vinn presentkort på Swedish Tennis Academy & Mikael Pernfors spelar uppvisningstennis.

Den 83:e upplagan av Beddingespelen by Optimala hem förbereds för fullt och vi hälsar alla deltagare, föräldrar, tränare, publik och funktionärer hjärtligt välkomna till Beddinges tennisbanor i Beddingestrand 22 - 30 juni i sommar.

Vi fortsätter vår satsning på Beddingespelen by Optimala hem i år med ett stort utbud av tävlingsklasser för alla målgrupper inkl en SM-deltävling för herrar och damer med 20.000 kr i prispengarDen största nyheten i årets tävling är att tävlingen kommer att spelas på tre helt nylagda och renoverade grusbanor och detta är något som Beddingestrands TK har kämpat för i många år och nu är detta ett faktum, vilket känns fantastiskt kul. En annan nyhet är samarbetet med Swedish Tennis Academy som innebär att i klasserna pojk- & flicksingel 12 A som spelas 23-26 juni, får vinnaren i respektive A-klass ett presentkort på 5000 kr att använda till valfri träning i Swedish Tennis Academy i Malmö.

Totalt finns det 34 tävlingsklasser, vilket skapar förutsättningar för de flesta tennisspelare att vara med i vår tävling som skall präglas av positivitet, kvalitet, engagemang & respekt. 

- Det skall bli riktigt spännande att få arrangera den 83:e upplagan av Beddingespelen by Optimala hem i nära samarbete med Beddingestrands TK och våra samarbetspartners. Vi ser verkligen framemot detta arrangemang och det blir extra roligt i år när tävlingen spelas på helt nya grusbanor. Vi spetsar också till vår finaldag söndag 30 juni med underhållande uppvisningstennis med forne världstian och bollvirtuosen Mikael Pernfors i spetsen och det skall bli riktigt kul. Vår duktige tävlingsledare Ulf Johnsson är laddad inför uppgiften och nu hoppas vi få se många deltagare i årets tävling som ingår i Svenska Sommartouren, säger Janne Immonen, klubbchef i Fair Play TK.                                                                               

Beddingespelen by Optimala hem är en av Sveriges äldsta utomhusturneringar och den spelas på Beddinges tennisbanor i Beddingestrand, som ligger två mil öster om Trelleborg. Ni välkomnas till en trevlig anläggning med tre helt nya grusbanor i en mysig miljö nära stranden och detta skapar härliga förutsättningar för denna tävling.

Anmälningstiden utgår 10 juni.  Tävlingsaffisch inkl all info om tävlingen finns här. Tävlingen är också planerad tidsmässigt i samarbete med Ystadspelen.

Logi: Officiellt hotell är Smygehus Havsbad, tele: 0410-50300 alt. e-post: info@smygehushavsbad.se Ange bokningskoden ”Beddingespelen 2019” i samband med bokning för att få bästa pris.

Anmäl dig till SM-deltävlingen Beddingespelen by Optimala hem här.

Anmäl dig till alla övriga klasser i Beddingespelen by Optimala hem här.

Fair Play TK arrangerar Beddingespelen by Optimala hem i samarbete med Beddingestrands TK - se alla samarbetspartners nedan.

Beddingespelen 2019 Fair Play TK

Ett stort tack till våra samarbetspartners:

Huvudpartner Optimala hem 

PartnersAdvokatbyrån Sigeman & Co, EviventSwedish Tennis Academy, Skurups Sparbank & XL Bygg Hans Anders

Övriga partnersDrumbarMoll Wendén Business Law Excellence, Moosehead, Smygehus Havsbad , 2:a Sandbank samt Beddingestrands TK

/JI


jc-decaux-ny
prodoc124px