tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
SM-silver till Sara Mattson och Caroline Magnusson, SM-brons till Lina Åkesson

JSM-tävlingarna är slut. 12- och 16-årsklasserna spelades i Malmö och 14- och 18-årsklasserna spelades i Växjö.

Tomas Biernacki följde våra spelare i Malmö och Fredrik Lundh var på plats i Växjö.

Sara Mattson gick tillsammans med Frida Jansåker, Åhus sensationellt till final i 16-årsklassen i dubbel där det dock blev en klar förlust mot storfavoriterna och första-seedade paret Ebba Undén/Valeria Osadchenko.

– Tjejerna gör en riktigt bra turnering och de slår ut två seedade par på vägen fram till finalen. De har visat en härlig team-känsla och spelat utmärkt och ett SM-silver är kanon, sammanfattade en glad Tomas Biernacki.

Lina Åkesson spelade tillsammans med Charlotte Fahnehjelm, Mälarhöjden gick till semifinal och vann bronspengen i flickdubbel 14. - De vann tre matcher och spelade utmärkt i sina vinstmatcher. De kom tyvärr inte riktigt upp i sin normala standard i semifinalen, men skall ändå vara nöjda med sin turnering som helhet, sa Fredrik Lundh efter matchen.

Caroline Magnusson spelade dubbel med Djursholms Julia Klackenberg och var toppseedade i flickdubbel 18 och de gick till final efter flera säkra vinster, men det blev tyvärr förlust mot Hilda Melander/Paulina Milosavljevic KLTK/Västerhaninge i två raka set. - Det var bra gjort att gå till final och tjejerna får trösta sig med SM-silvret. Motståndarna var tyvärr för bra för dagen, sammanfattade Fredrik Lundh efter matchen. Caroline gick dessutom till kvartsfinal i singel.

Se alla resultat här och här.


sara_sm_
SM-finalister (Sara till vänster)


vw
prodoc124px