tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
SM-silver till Annie Göransson och SM-brons till Caroline Magnusson.

Nu är SM-slutspelet utomhus för herrar och damer färdigspelat, efter ett lyckat arrangemang av Tabergsdalens TK . De åtta spelare, i respektive klass, som hade skrapat ihop flest poäng i sommartourtävlingarna var kvalificerade och Fair Play har haft tre representanter i startfältet.

Annie Göransson var i utmärkt form och vann mot den seedade Julia Klackenberg, Djursholm med 6-2,6-1 i kvartsfinalen och i semifinalen utklassade hon den andraseedade hemmaspelaren Karolina Söör med 6-0,6-1. I finalen blev det dock stopp mot den rutinerade finalmotståndaren och förstaseedade Mari Andersson från Helsingborg, men Annie hade sina chanser.- Jag hade 5-1 i första set och sex setbollar och i andra set fick jag kramp vid ställningen 2-2. Det var riktigt synd för jag hade kunnat vinna, men det är bara att gå vidare och träna ännu hårdare, sa en trött men revanschsugen Annie Göransson efter finalen. Matchen slutade 7-6,6-3 i Maris favör och första set tog 1 h 45 min.

Caroline Magnusson vann över Jennie Brobeck, Näsbypark i sin kvartsfinal efter en lång match med 4-6,6-4,6-4 men förlorade sin semifinal mot den första seedadefavoriten Mari Andersson med 6-0,6-2 och fick trösta sig med sitt SM-brons.

Seedade Pablo Figueroa, blev trea poängmässigt i sommartouren, och mötte den rutinerade och duktige Johan Settergren,Sandared i sin kvartsfinal men föll med 6-7,5-7 i en jämn och välspelad match i herrsingeln.

Läs mer här och se bilder här.

Se lottningarna här och här.wilson-ny
prodoc124px