tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Lyckad kickoff för personalen


Fair Plays personal hade en mycket lyckad kickoff under lördagskvällen med 30 deltagare. Den inleddes på "Ribban" med lagaktiviteter såsom kubb, boule, frisbeegolf och speedminton. De två bäst placerade lagen vann ett specialpris som utdelades senare på kvällen.

- Det var grym tändning i vårt lag och tack vare minitennistränaren Emilia Sewelius kunde vi bärga hem segern, sa den heltidsanställde tävlingsgruppstränaren Tomas Biernacki. Tomas hade förresten förberett de lyckade aktiviteterna tillsammans med Marcus Krook. Övriga vinnare: Peter Zakariasen, Erik Lindskog, Aleksandr Vorobiev, Rebecca Ardalic och Emil Thorselius.

- Riktigt bra aktiviteter som kryddades med spex från Marcus Krook. All personal har varit representerade ikväll och det innebär att heltidstränare, timanställda tennisskole- och minitennistränare, receptions- och driftspersonal samt administrationen har umgåtts gemensamt, sa en nöjd klubbchef Janne Immonen vars lag blev ohjälpligt sist i tävlingen trots att Janne gjorde lagindelningen.

- Vad ska man säga. Min tyngd var inte till någon fördel, skrattade Janne som ett försök till en vettig kommentar till debaclet.

Efter aktiviteterna käkade vi en lång och trivsam middag på Rådhuskällaren och det avnjöts filébuffet.

- Sköna historier från Lars Svensson och god mat förgyllde min kväll, sa Erik Lindskog efter kvällen.

- Riktig rolig kväll och det var bra ordnat, sa en nöjd Johan Sok.

Efter middagen fortsatte trivsamheterna på Lilla torg.


kickoff
Fredrik Lundhs lag vann inte, men han var glad ändå.vw
dunlop-logo