tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Öresundsserien - Matchspel för vuxna & barn/ungdom – Anmäl dig nu...

Vår interna klubbtävling, Öresundsserien, har starka anor och många av våra spelare har spelat i detta gruppspel de senaste tjugo åren. Målet är att deltagarna skall få spela matcher, utan domare, och både ha roligt och förkovra sig som spelare i matchspelets ädla konst.

Vi vänder oss först och främst till spelare, som är 8-10 år och äldre, som kan spela match på en hel bana och vet reglerna. Vi har en vuxenserie för max 40 deltagare och en barn-& ungdomsserie för max 48 deltagare.

48 deltagare får vara med på juniorsidan och dessa delas upp i 8 grupper med 6 spelare i varje. Alla möter alla i respektive grupp under en period av ca 5 veckor. Målsättningen är att spela fem hela omgångar varje inomhussäsong och vi påbörjar detta fredag 20 september och avslutar detta i maj.

Varje match spelas under 1 timme inkl 5 minuters inbollning och man räknar vunna game. Den spelare som vinner sin grupp flyttas och målet är givetvis att det skall bli så jämna divisioner som möjligt.

Det är plats till 40 vuxna i deras serie och detta kör igång redan 17 september och det finns platser kvar - läs mer nedan. Vi startar nu även en dubbelserie dit man kan anmäla sig för att spela dubbelmatcher på söndag kl. 19.00 och framåt.

- Ett perfekt tillfälle för de som har ambitionen att tävla med sin tennis, ha roligt och få matcher på ett enkelt sätt på hemmaplan. Anmälningstiden går ut 8 september till båda serierna och vi har ett begränsat deltagarantal, säger tävlingsledaren Lars Svensson.

Anmälan/frågor - kontakta Lars Svensson, 0733-347393

Läs mer om anmälan,regler, priser etc –

Öresundsserien barn & ungdom

Öresundsserien vuxna

öresundsserien
Det är kul att tävla!


vw
elite_j