tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Fair Play på Stockholm Open


För nionde året i rad åkte 31 personer från vår personal på Stockholm Opens avslutningshelg för en gemensam tre-dagars klubbkonferens där våra anställda kombinerade konferens och live-tennis i detta proffsiga arrangemang.

- Detta är ett viktigt och årligt återkommande arrangemang för Fair Play. I år hade vi bl a föreläsningar och diskussioner kring kvaliteten i tennisskolan, vår nya verksamhetsplan samt tränarhandboken, sa klubbchefen Janne Immonen.

- Det var både kul och givande, sa minitennistränaren David Malmgren.

- Nionde året i rad och detta var som vanligt en höjdare. Vår målning på rummet imponerade och mina spikare, lagare, bärare, fikare etc skötte sig, sa vår minitennisansvarige Stefan Hansson.

- Vi skapar en härlig sammanhållning och ser bra tennis, samtidigt som vi diskuterar viktiga frågor i verksamheten, sa en nöjd Tomas Biernacki (som debuterade som nyanställd i klubben på detta arrangemang).

I kvalspelet återfanns både Ervin Eleskovic och Tim Göransson, som båda ställdes mot svårt motstånd. Ervin mötte Oliver Marach, Österrike (ATP #371) och föll med 4-6, 6-7 och Tim mötte Jan Minar, Tjeckien (ATP #302) och föll med 3-6, 6-7. -Tim gjorde en bra match och Ervin behöver vila, sa tränaren Niklas Fjeldstad efter matcherna, som var på plats för att stötta.

Checka in Stockholm Opens hemsida här.

Vi ser framemot 2009 års tävling redan......

tomas_pokal_
Tomas Biernacki (tvåa fr h) tog emot Pirres Pokal med Team Stockholm, som en fin avslutning på sitt förra jobb.jc-decaux-ny
dunlop-logo