tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Framgångsrika tävlingsresor till Kalmar och Falköping och matchbevakning i Ystad


Denna intensiva höstlovsvecka har innehållit tennisträning som vanligt för tennisskolan, kul-i-höst med 90 deltagare, KM med 150 starter, matchbevakning på Ystads vintertour samt tävlingsresor till både KIFAB Cup i Kalmar och Odenspelens vintertour i Falköping. Vi vill också passa på att ge beröm till de fina arrangemang som har genomförts av respektive klubb. Bra jobbat!

Fredrik Lundh och Hilmo Eleskovic är våra tränare på plats i Kalmar där 21 av våra yngsta spelare har varit i full gång. Vi åker förresten även till Kalmar nästa helg med de äldre spelarna med Tomas Biernacki som ledare. I pojksingel 12 vann Dennis Eleskovic en ren klubbfinal mot Marko Janjusic. Vidar Holm gick till semifinal i denna klass. I flicksingel 12 gick Amanda Nilsson till final och det gjorde också Alexandra Ngo i flicksingel 10. Erik Söderpalm gick till semifinal i pojksingel 10. - Vår målsättning var att alla spelare skulle ge 100% i varje match och förbereda sig så proffsigt som möjligt och det tycker vi att de har gjort hela helgen. Alla har fått spela mycket tennis i helgen vilket också är kanon, sa Fredrik och Hilmo på vägen hem från Kalmar på söndagseftermiddagen.

Vi åkte med 11 spelare till Falköping och Tomas Biernacki var vår rutinerade tränare på plats. Pablo Figueroa imponerade i herrsingel elit och vann klassen utan att tappa set. - Det har varit bra stämning i gruppen och bl a så spelade tennisgymnasie-eleverna André Caesar och Pontus Wiklund riktigt bra i kvalet. Pablo har imponerat från början till slut och kommer att tillföra elitserielaget mycket, sa Tomas under söndagseftermiddagen.

I Rebound Ace Open i Ystad kunde Fredrik och Tomas summera ihop två semifinalplatser i elitklasserna och en finalplats i dubbel och 11 deltagare enligt följande:

Sara Mattson - semi DS Elit

Pablo Figueroa - semi HS Elit och final HD med Alexander Olsson, Ystad.

Se lottningar och resultat i Kalmar här

Se lottningar och resultat i Falköping här.


pablo_fkpg
Pablo (t v) mästare i Falköping


lupinia-124px
prodoc124px