tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Tenniskurser på Limhamns IP under hela sommaren

Nu går det att anmäla sig till våra populära tenniskurser utomhus. Träningen startar den 15 juni och vi håller till på den nya anläggningen på Limhamns IP. Kurserna är öppna för spelare i alla åldrar och på alla nivåer. Man tränar en timme tennis om dagen måndag-fredag i respektive vecka. Träningen rullar på under hela sommarlovet och man får givetvis spela flera veckor (dessutom till ett lägre pris). Anmäl dig senast den 10 juni, men det går att anmäla sig under hela sommaren i mån av plats. 
  -  Det känns bra att kunna erbjuda alla våra barn, ungdomar & vuxna en möjlighet att kunna vara aktiva hela sommaren. Välkomna till en härlig tennissommar, säger tennisskoleansvarige Piotr Rogowski.
   Tränare i sommar är Hugo Dahlbom, Toto Johansson, Lars Svensson och Erik Lindskog.

Avgift
Vuxna: 895:- första veckan. Fler veckor endast 750:-/vecka .
Barn & ungdomar: 795:- första veckan. Fler veckor endast 650:-/vecka.

Anmäl dig via e-post till hugo.dahlbom@fairplaytk.se. Du kan också lämna in anmälningsblanketten i receptionen på Fair Play Stadion eller posta den till: Fair Play TK, Erikslustvägen 56, 217 73 Malmö

Anmälningsblankett barn och ungdomar
Anmälningsblankett vuxna

I år är vi också på plats i Beddinge vecka 27-33 och driver tennisskolan i samarbete med Beddingestrands TK. Där kör vi även en Tennis Xpress-kurs i vecka 34. All information om tenniskurserna i Beddinge hittar du här.

limhamns
Utomhusträning hela sommaren på Limhamns IP. Boka en plats i dag.

lupinia-124px
zynaz_124