tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Herrlaget besegrade SALK – klara för SM-slutspel


Elitserien för herrar fortsätter i rask takt. Under måndagen väntade SALK på bortaplan i Stockholm, som besegrades med 5-1. Laget tog förmiddagsflyget upp till huvudstaden och tränade vid lunch på SALK-hallen. I o m segern i denna matchen så är vi klara för SM-slutspel och semifinal på söndag i denna veckan.

SALK hade ett bra lag med Milos Sekulic, Mikael Ekman, Christian Johansson och Patrik Brydolf. Vi ställde upp med följande lag idag: Ervin Eleskovic, Tim Göransson, Pablo Figueroa, Raphael Durek samt Nikola Vuckovic.

Raph Durek vann i två raka utan att spela på topp. 1-0.

Pablo Figueroa vann i en tuff match i super-tiebreak och kämpade sig till segern. 2-0.

Ervin Eleskovic vann klart i två raka efter bra spel. 3-0.

Tim vann också och spelade utmärkt. 4-0.

Dubblarna blev stenhårda och avgjordes i super-tiebreak och klubbarna vann varsin match.

Nu väntar flyget hem och lätt träning inför poolfinalen mot Ullevi på onsdag. Oavgjort räcker för oss för att vinna gruppen och därmed säkra en semifinal på hemmaplan på söndag och trolig match mot Sandared. Ullevi är dock regerande Svenska mästare och kommer att göra allt för att vinna på onsdag för att slippa Lidköping på bortaplan i semifinalen. Ullevi har ett starkt lag med bl a Björn Rehnquist som spets, som var i kvartsfinal i Swedish Open i somras, och övriga spelare är världsrankade och det kommer bli riktigt bra spel i alla matcherna.

Se tabell här.

Läs mer i SkD, SvD, tennis.se

Läs Fair Play Magazine här.


wilson-ny
elite_j