tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Fair Play vann över Ullevi – SM-semifinal hemma på söndag


elitserien_affisch

Fair Plays herrlag mötte Ullevi idag på hemmaplan och det blev hemmaseger med 4-2. Laget har därmed gått igenom poolspelet med fem raka lagsegrar.

Pablo Figueroa och Andreas Vinciguerra vann sina singlar enkelt efter bra spel. Raphael Durek fick kämpa hårt och vann i matchtiebreak mot Daniel Kumlin. Raphaels första set höll dock riktigt hög standard. Ervin Eleskovic förlorade sin singel i matchtiebreak mot storservande Carl Bergman. Ervin svarade för ett starkt första set, men lyckades inte bibehålla den höga nivån.

I dubblarna vann Durek/Figueroa en välspelad match, medan Tim Göransson/Nikola Vuckovic föll i raka set.

– En bra match på flera fronter, sa lagledaren Niklas Fjeldstad. Andreas ser fortsatt stark ut, och Pablo och Raphael spelade en väldigt bra dubbel. Ervin hade inte sin bästa dag, men jag tror att han är tillbaka på hög nivå på söndag.

Nu väntar Sandareds TK i semifinal. Matchen spelas på Fair Play på söndag kl 11.30. Sandared har ett mycket bra lag med Johan Settergren och ett antal internationellt meriterade utländska spelare i laget.

– Det kommer att bli en tuff uppgift, men givetvis har vi som målsättning att ta oss till SM-final, sa klubbchefen Janne Immonen.

Läs mer i SkD

Se matchresultat här

Se tabell härstring_sm
ny-logo-head