tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Dubbel succé - både herrar och damer är klara för SM-slutspel

Fair Plays herr- och damlag har båda kvalificerat sig för SM-slutspel för lag. Detta är första gången någonsin som detta har hänt och det är ett styrkebesked och ett kvitto på att vår satsning har gett resultat. I vintras vann herrarna SM-guld och damerna vann brons och förra sommaren vann herrarna SM-guld och nu har vi chansen att ta dubbla SM-guld. Detta blir givetvis en tuff uppgift men det är en spännande utmaning eller hur?

Damerna imponerade verkligen och vann sina fyra matcher med förkrossande 15-1 i matchstatistik. Laget har bestått av följande spelare: Caroline Magnusson, Annie Göransson, Carolina Kubicska, Lina Åkesson, Anna-Betty Kadar, Alexandra Rankloo och Sonja Becarevic. Tomas Biernacki har coachat spelarna och det har verkligen varit en bred trupp som har bidragit till denna seger. I slutspelet väntar Mälarhöjden och Tabergsdalen och det kommer att spelas i augusti. Spelplats och datum meddelas senare. I sammanhanget måste också vårt damlag 2 nämnas som klarade sig kvar i den högsta serien - bra jobbat ladies.

Herrarna var redan klara för SM-slutspel inför den sista omgången och vi föll mot Svedala TK med 3-1 i denna match.Vi kan summera ihop tre segrar, en avgjord och en förlust och att vi som regerande Svenska mästare är klara för slutspel igen. Härligt! Laget har bestått av följande spelare: Andreas Vinciguerra, Tim Göransson, Pablo Figueroa, Johannes Markel, Patrick Turus, Axel Lagerlöf, Martin Nilsson, Bardia Salehi och Viktor Knobe. En imponerande bredd även i detta laget har bidragit till segern i serien. I slutspelet väntar Uppsala Studenter, Sundsvall och Lidköping och detta slutspel spelas också i augusti.

Serietabell - damer

Serietabell - herrar

lupinia-124px
elite_j