tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Tim och Ervin i kvalfinal - magisk Fair Play-dag imorgon i Båstad. Missa inte detta......


Ervin Eleskovic
vann som väntat sin kvalmatch idag mot Milos Sekulic, SALK med 6-3,6-0. Imorgon blir det tuffare tag i kvalfinalen mot Potito Starace, Italien(ATP#56) och Ervin har inget att förlora. Starace har under året slagit bl a Söderling och han var i andra omgången både i Paris och Wimbledon.

Tim Göransson gjorde en mycket bra insats idag när han vann mot duktige Filip Prpic, Helsingborg. Efter ett första set när inget stämde för Tim, så vände han matchen och vann. Segersiffrorna blev 0-6,7-5,7-6(7-1). I avgörande set hade Tim 5-2 och tappade till 5-6 och Filip servade för matchen. Tim visade en enorm inställning och vände och vann i tiebreak med klara 7-1. I morgondagens kvalfinal möter han Guillermo Canas, Argentina(ATP#135) och detta blir en svår nöt att knäcka. Canas har bla slagit Roger Federer 3 gånger och har legat 8 i världen.

Andreas Vinciguerra går in i huvudturneringen som wildcard och möter Florent Serra,Frankrike(ATP#52). Vince har visat bra form och kan han spela på topp så har han chans mot den duktige fransmannen.

David Nord förlorade i sin andra match idag i kvalet mot norrmannen Erling Tveit i två raka set. David skall ändå vara nöjd med sin debut i denna ATP-tävling och fortsätta att jobba hårt efter en bra sommar så här långt med ATP-poäng och två sommartour-segrar.

Alla dessa tre matcher spelas på Båstad centercourt imorgon med start kl.12.00. Tim börjar, följt av Ervin och Vince spelar sist, Vilken dag för killarna och för Fair Play. Vår duktige tränare Niklas Fjeldstad är givetvis på plats och följer matcherna. Kom och stötta på plats - det finns biljetter kvar.....

Se lottning och spelprogram här.

 

Läs mer i Max Wimans (SDS) blogg!

maxwimanblogg
vw
zynaz_124