tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Annie Göransson vann klubbfinalen i Höllvikens sommartour

Annie Göransson vann över Lina Åkesson i Höllviksspelens sommartourfinal med 6-2,6-1 och det var verkligen en fin framgång för Fair Play. Annie, som är fostrad i Höllvikens TK, var förstaseedad och gick fram till totalseger utan setförlust. Lina Åkesson(född 1994) var oseedad och vann tre matcher på väg fram till denna, för henne, unika final på seniornivå. Lina vann bl a mot seedade Josephine Haraldsson,MBTK och var i mycket bra form efter ett intensivt tränande och matchande sedan i slutet av april. - Det är första gången som jag vinner prispengar i en tennisturnering, säger en glad Lina Åkesson efter finalförlusten.

Martin Svenning gjorde en mycket bra insats när han gick till semifinal i herrarnas elitklass men där blev Valldas PO Askljung för svår, som vann med 2-6,6-3,6-3. Martin vann fyra matcher totalt, varav två i kvalet, och detta är också första gången som Martin når så långt på seniornivå.

- Det är verkligen kul med klubbens framgångar på olika plan och det skall bli intressant att följa Martins och Linas framfart i framtiden, som verkligen är ambitiösa talanger. Det är också skönt att Annie är tillbaka igen efter hennes skadeproblem och nu är det snart dags för hennes college-äventyr vilket skall bli spännande att följa, säger klubbchefen Janne Immonen. vw
ny-logo-head