tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
En fantastisk träningsvecka på Fair Play - ca 6000 besökare på Fair Play varje vecka

Det har varit en otrolig puls på Fair Play den senaste veckan med ett massivt tennis- och idrottsintresse.

Tennisskolan har dragit igång med full kraft och närmare 1100 elever i den vanliga tennisskolan har kört sitt första pass entusiasmerade av sina duktiga tränare. Anna Cewe Jönssons magiska pussel med träningstider är klart men fortfarande görs det givetvis ändringar etc.

Minitennisen och tennislekisen har haft premiär med Stefan Hansson och hans tränargäng och över 280 barn mellan 4-7 år som har tränat.

Innebandy och fotbollsskolan har kört igång med 90 kids och fullt tryck - Torbjörn Nybergs gäng hade fullt upp under de tre timmarna på premiärdagen.

Frukosttennisen kör på fredagsmorgonen kl.8-10 sedan några veckor tillbaka och glädjen syns både på banan och ieftersnacket. Ca 8-10 deltar varje vecka.

Skoltennisen är igång med 4 olika skolklasser med ca 80-120 elever som får prova på tennis för våra duktiga tränare varje vecka. Vi beräknar att ca 4000 olika elever kommer att besöka Fair Play i detta projektet denna säsong under Torbjörn Nybergs trygga ledning.

Alla abonnemang är igång sedan 1 månad tillbaka och alla kör för fullt oavsett om det är bandy, tennis, badminton, skolgymnastik etc. Vi har numera utökat öppettiderna så att man även kan boka kl.22-23 måndag-torsdag och dessutom kan man få en fast på vardagar kl.7-8 på morgonen. Vi har även sålt vår första fasta tid kl.06.30-07.30 på morgonen - vi möter era behov.

Massor av ströspelskunder är igång och spelar - härligt. Nyhet för i år är att vi numera även har tider lediga på helgerna, som släpps varje måndag för våra medlemmar och övriga.

Tävlingsgrupperna är i full gång med sina 70 elever och kör igång fullt ut med inomhustennis på måndag.

Tennisgymnasiets tio elever är laddade och jobbar för fullt mot nya mål och eleverna tränar mellan 8-15 timmar per vecka.

Elitspelarna har haft flera träningsveckor på hemmaplan med ett tiotal spelare som har tränat två pass/dag med spelare som Andreas Vinciguerra(som förbereder sig för Davis Cup till helgen), Ervin Eleskovic och Pablo Figueroa. Dessutom har vårt nyförvärv Frederik Nielsen, som är danskt Davis Cup-ankare, varit med tillsammans med  bl a helsingborgaren Filip Prpic och alla våra övriga elitspelare. 

Badmintonträningen i BMK Slottstaden har lockat till sig rekordmånga deltagare och ett 100-tal barn och ungdomar är igång för de duktiga tränarna. 

Fysträningen för tävlingsspelarna är igång på måndagar, tisdagar och torsdagar 18-19, onsdagar 16-17. Hilmo Eleskovic och Marcus Krook är ledare.


vw
trygg-h