tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Föreläsning för nuvarande och blivande tjejtränare

Inbjudan till föreläsning på Fair Play

Inledning: I våras inledde Fair Play en satsning på att få fler tjejer att bli tränare i föreningen. Vi hade en träff för de tjejer som redan idag är ledare i föreningen och det diskuterades vad som kan göras i framtiden för att få fler kvinnliga tränare men även hur man kan stötta tränarna på bästa sätt. Ett förslag var att genomföra en enklare ledarutbildning, vilket det nu är dags för!

Syfte:  Att stärka tränarna för att bli bättre i sin roll, men också locka nya att bli tränare. Denna utbildning, men även ev. kommande träffar, är också ett sätt att öka gemenskapen och ha roligt tillsammans med andra tränare i föreningen.

Innehåll: Ledarskap och barns utveckling

Målgrupp: Alla tjejtränare på Fair Play

Tid och plats: Onsdagen den 23 september kl. 18.30-20.30 på Fair Play(i träffpunkten). Vi bjuder på fika. 

Utbildare: Lotta Kjellberg föreläser om ledarskapet samt om barns utveckling, två viktiga bitar att tänka på som tränare för barn & ungdomar. Lotta är duktig och uppskattad med stora erfarenheter av att föreläsa för ungdomar på deras nivå. Väl värd att lyssna på!

Anmälan: Anmäl din närvaro senast måndagen den 21 september till Anna-Betty Kadar, tel. 0705-09 36 73 eller maila till anna-b.k@hotmail.com


string_sm
trygg-h