tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Trevligheter i Fair Play-anda

I onsdags i förra veckan firades herrarnas och damernas lag-SM guld på restaurang Casa Mia. Ca 25 personer deltog och det var en blandning av spelare, tränare, styrelse och övrig personal. Maten var utsökt och det bjöds på oxfilé och Pannacotta.

- Våra spelare har gjort en lysande prestation och det är ett stolt ögonblick i Fair Plays klubbhistoria, sammanfattade ordförande Mats Nilsson i ett tal under kvällen.

Under lördagen körde all personal och alla tränare en gemensam kickoff-aktivitet med start på "ribban". Fyra grenar avverkades i lagform och laget med Svenne Nielsen vann efter dramatik. Speedminton, kubb, frisbee-fotboll och gruppbollsmönster var de trevliga grenarna och alla grenarna avgjordes i lagform.

- Mycket trevligt och det var väldigt kul med frisbee-fotbollen, säger vår ekonomi-ansvarige Nina Nyström som deltog i aktiviteterna.

- Det var bra och jag hade gärna spelat mer speedminton, säger Torbjörn Nyberg.

Efter aktiviteterna samlades vi på Rådhuskällaren på Stortorget och käkade en trevlig filéfrossa innehållande ox-, kyckling- och fläskfilé med allehanda godsaker. Det vinnande laget fick avnjuta en dessert efteråt.

- Det kändes tungt men jag var tvungen att köpa en egen efterrätt så det blev ok till slut, fortsatte Torbjörn Nyberg.

Efter middagen avslutade stora delar av gänget med eftersnack på lilla torg.


jc-decaux-ny
zynaz_124