tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Tennisskoleansvarig-tjänsten är tillsatt - Piotr Rogowski börjar på Fair Play

Vi har hittat en lämplig ersättare till vår eminente medarbetare Anna Cewe Jönsson, som går i pension runt årsskiftet. Piotr Rogowski kommer att börja sin tjänst hos oss i december och har i ca 20 års tid arbetat på ATL i Lund. De senaste tio åren har Piotr varit ansvarig för ATL:s breddverksamhet inkl. tennisskola och idrottsprogram och deras verksamhet har haft en positiv utveckling med idel lovord.

- Jag ser framemot att börja på Fair Play och det skall bli spännande och utmanande. Min första uppgift blir att lära mig Fair Plays verksamhet och ta del av den gedigna kunskap som Anna Cewe Jönsson besitter. Nästa steg blir att utnyttja min erfarenhet för att ytterligare försöka att förbättra Fair Plays arbete med tennisskolan, som är motorn i hela verksamheten, säger Piotr Rogowski efter att anställningsavtalet var påskrivet.

- Man måste ha största respekt för det arbete som krävs för att ansvara för Fair Plays tennisskola och det otroligt fina arbete som Anna Cewe Jönsson gör och har gjort på Fair Play. Det känns därför mycket tillfredsställande att vi har knutit till oss Piotr Rogowski som efterträdare. Hans "track-record" är mycket bra och hans kunskap och erfarenhet kommer att göra mycket stor nytta på Fair Play, säger klubbchefen Janne Immonen.


wilson-ny
trygg-h