tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Futureframgångar i Lidköping - Nielsen spelar final, Eleskovic skadad i semi och Figueroa tvåa i dubbel

Nyförvärvet Frederik Nielsen avancerade till final i Lidköpings 15000 $ future-turnering efter att ha imponerat i semifinalen och besegrat J.Brunken, Tyskland med 6-2,6-3. I finalen väntar finländaren Timo Nieminen som mötte Ervin Eleskovic, som tvingades bryta efter 1-6,0-2 pga en stukad fot. Ervin skall ändå vara nöjd med sin turnering och tre segermatcher.

I dubbeln föll Pablo Figueroa och duktige och sympatiske Rickard Holmström, Lidköpings TK med 11-9 i det avgörande super-tiebreaket efter en riktig rysare mot Emmrich/Siljeström. Pablo är nu tillbaka på världsrankingen i singel efter sin kvartsfinal i singel och skall vara mycket nöjd med sin turnering i Lidköping.

Dessutom vann David Nord sin första match i huvudturnering efter att ha kvalat in och Joel Åkerberg kvalade in men föll i första omgången. M a o är detta en mycket lyckad turnering för Fair Plays elitgäng, som matchas fram av tränaren Niklas Fjeldstad som är på plats i Lidköping. Idag bär Fair Play-bussen iväg till Falun och en ny turnering och våra spelare är hungriga efter fler matcher och förhoppningsvis fler vinster.

- Det känns som om de fina träningsveckorna innan future-tävlingen har givit resultat där ovan nämnda spelare deltog tillsammans med bl a Andreas Vinciguerra och Filip Prpic, säger en nöjd klubbchef Janne Immonen.

Se lottning i Lidköping här.


lupinia-124px
elite_j