tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Sverige vann Davis Cup-matchen mot Rumänien - Vinciguerras fotskada är inte allvarlig

Mer info kommer....

Efter premiärdagens två singlar så är det 1-1 mellan Sverige och Rumänien. Söderling krossade Crivoi i tre raka set och vår egen Andreas Vinciguerra spelade riktigt bra mot topp-30 spelaren Victor Hanescu. De två första seten var mycket jämna och rumänen vann dessa i tiebreak efter att bl a ha räddat tre setbollar i det andra setets tiebreak. Vinciguerra skadade sedan sin fot och nu är det mycket osäkert om Andreas kan spela en ev avgörande match på söndagen.

- Foten känns inte bra nu men jag har fått all behandling man kan få och teamet runt mig har gjort ett lysande jobb. Nu får jag hoppas på att foten läker snabbt så att jag kan vara redo för spel på söndag. Det var riktigt synd med skadan idag eftersom jag verkligen kände att jag var med i matchen och trots 0-2 i set så kändes det som att jag hade chansen. Jag älskar att spela Davis Cup och representera Sverige och jag hoppas att jag kan göra det igen redan nu på söndag, säger en samlad Andreas Vinciguerra på fredagskvällen när vi når honom för en kommentar.

Nu håller vi tummarna för Sverige i dubbeln och matchen börjar kl.14.00. Se matchen live i Helsingborg på Idrottens hus(köp biljetter via TicNet) eller se matchen på TV8.


jc-decaux-ny
ny-logo-head