tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Till Fair Plays alla trevliga tennisföräldrar!

Hej alla tennisföräldrar!

Anledningen till detta brev är att ni genom era barn är knutna till Sveriges största tennisskola och förmodligen den allra bästa! En av Fair Play’s slogans är ”Mötesplatsen för alla”, och det är just det som vi tar fasta på. Detta vill klubben utveckla i syfte att uppnå en högre grad av ”vi-känsla” och gemenskap bland alla oss föräldrar, och inte minst att vi känner att vårt engagemang i klubben ökar genom att delta i olika aktiviteter. Potentialen är ju enorm om man ser till antalet medlemmar i klubben!

Fair Play har nyligen bildat en föräldragrupp som nu är under uppbyggnad och utveckling, och tanken är att den i första hand skall utgöra ett stöd för klubben, framförallt vid större tävlingar och andra mer krävande arrangemang. Exempel på tävlingar av större karaktär är Tennisskolemästerskapet, Kalle Anka Cup klubbtävling, Fair Play Cup, McDonalds Cup och Elitserien.

Behovet som föreligger vid dessa arrangemang är att bistå tävlingsledaren med funktionärer som kan hjälpa till med att sköta anmälningslistor, ta emot anmälningsavgifter, ansvara för resultattavlan och döma matcher på interna tävlingar. Utökad cafeteria vid dessa tillfällen är också en verksamhet som kräver extra personal.

Föräldragruppen kommer så småningom också att synas på hemsidan, och även ha en anslagstavla i tennishallen.

Det vore fantastiskt kul om många av er vill ställa upp för klubben och engagera sig vid något eller några av ovanstående arrangemang. Vi är helt övertygade om att sammanhållningen och klubbkänslan kommer att öka markant genom utvecklandet av denna grupp!

Ni som vill vara med i Fair Play’s föräldragrupp, skicka ett mail till någon av nedanstående eller bara ”stöt på” om ni ser oss i hallen.

Peter Nylund peter@activeinstore.se

Carina Lindberg Nilsson carina.l.nilsson@hotmail.com

Pernilla Wästberg wastbergs@swipnet.se

Per Jurlander jurlander@telia.com

Bästa tennishälsningar

Föräldragruppen Fair Play


string_sm
trygg-h