tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Fair Play TK - Årets förening i Malmö

Vi har fått utmärkelsen Årets förening i Malmö som utses av fritidsnämnden. Priset fick vi i samband med vårt senaste styrelsemöte, där både fritidsnämndens ordförande Bengt Forsberg och fritidschefen Bo Sjöström var prisutdelare. Förutom äran så innebär priset ett ekonomiskt tillskott på 25000 kr som är värdefulla för verksamheten.

Motiveringen till priset är att Fair Play är en välskött förening, med 1300 barn och ungdomar i verksamhet som ökar kombinerat med mycket fina sportsliga resultat som bl a lag-SM guld för herrarna både inne och ute 2008.

- Detta är mycket glädjande för oss i styrelsen och för både personal och medlemmar. Konkurrensen är stor i föreningslivet i Malmö och det är mycket positivt att Malmö stad visar sin uppskattning för vårt engagemang i Fair Play. Vi fortsätter att kämpa vidare mot nya mål och hoppas att vi kan presentera färdiga ombyggnadsplaner av vår anläggning inom de närmaste månaderna, säger ordförande Mats Nilsson.

- Detta betyder mycket för alla medlemmar och alla som arbetar aktivt i klubben och det är ett mycket bra betyg till alla våra tränare och övrig personal som gör ett fantastiskt arbete, säger klubbchefen Janne Immonen.

Läs artikel i SkDSDS.


wilson-ny
ny-logo-head