tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Tennisgymnasiematchen vanns av Göteborg

Vårt tennisgymnasium har genom åren deltagit i en tävling mot bl a Göteborg, Uppsala, Lund etc och denna aktivitet har genomförts även denna höst. Nu ställdes vi mot Göteborgs tennisgymnasium och vi samarbetade med Polhemsskolans tennisprogram för att få ihop tillräckligt med tjejer. Vi spelade på Fair Play och vår nya tennisgymnasie-ansvarige Fredrik Lundh höll i trådarna på ett bra sätt.

Totalt var vi 18 spelare (från Malmö med omnejd) som skulle fightas mot Göteborsgänget med 15 spelare. Våra spelare: Axel Lagerlöf, Pontus Wiklund, Marcus Andersson, Oskar Svärd, Dennis Kalman, Robert Göransson, Alexandra Wikström, Daniel Emirzian, Carl-Filip Quick, Viktor Knobe. Lånade spelare: Felicia Ahlborg(Skanör-Falsterbo), Sonja Becarevic och Johanna Jurlander(Fair Play), Lina Mårtensson, Viktoria Mårtensson, Valerija Panic, Matinique von Schewelow och Fredrika Larsson-Lombard(Lund)

Vi startade med matcher måndag morgon och dessa spelades på tid - 30 min och utan sidbyte och vi hann med ca 40 matcher. Måndagen inkluderade också, utöver tennis, innebandymatcher(Göteborg vann) och gemensam middag. Under tisdagen genomfördes ca 30 matcher och vi var tvungna att vinna ca 20 av dem för att kunna slåss om slutsegern.

Tyvärr slutade det som föregående år – Göteborg tog hem tävlingen och vi gratulerar givetvis till den välförtjänta segern.

Tack till alla spelare och ett stort tack till ledarna från Göteborg som verkligen är föredömen på alla plan.


jc-decaux-ny
dunlop-logo