tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Seger mot Djursholm i damernas Elitserie med 5-1 efter stark laginsats

Matchen mot Djursholm idag var den fjärde i årets Elitserie fördamlaget och segern innebär att kontraktet i nästa års Elitserie iprincip är säkrat. Kollar man i tabellen ligger Fair Play påfjärdeplats just nu.

Dagens match

SaraMattson vann sin fjärde singel efter en suverän inledning ochavslutning och segersiffrorna skrevs till 6-3,6-3 mot RebeckaTärnström.

Carolina Kubicska gjorde en perfekt match från början till slut och vann mot Karin Lundmark med 6-0,6-0.

På första singeln vände Kristina Andlovic3-5,15-40 till seger i första set med 7-5. I andra set vann CamillaLundberg med 7-5 och i det avgörande matchtiebreaket kämpade Kristinahem det med 10-8.

På första singeln vann Magdalena Kisczynski mot Julia Klackenberg i två raka på ett betryggande sätt och spelade tuffare och mer offensivt än tidigare.

I dubblarna vann Magdalena och Kristina första dubbeln klart i två raka set och Kim Andersson/Alexandra Rankloo kämpade och slet men föll i ett avgörande match-tiebreak.

Våracoacher Tomas Biernacki och Niklas Fjeldstad var nöjda medslutresultatet och tjejernas prestationer och ser framemot lokalderbytmot MBTK på onsdag.

Matchresultat här

Se tabell här

Läs artikel SkD

wilson-ny
trygg-h