tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Oavgjort i damernas elitserie mot MBTK - Kristina och Magdalena imponerade


Fair Plays damer mötte MBTK i ett spännande lokalderby i Elitserien under onsdagen och matchen slutade 3-3. Kristina Andlovic och Magdalena Kisczynski vann sina singlar övertygande i två raka set efter bra och stabilt spel av båda. Sara Mattson föll mot den danska talangen Cecilie Melsted i ett avgörande match-tiebreak. Carolina Kubicska föll i två täta set mot duktiga Gabrielle Bertasiute och därmed var ställningen 2-2 efter singlarna.

Magdalena/Kristina vann klart i två raka på första dubbeln och Sara/Carolina föll lika klart på andra dubbeln och slutresultatet skrevs till 3-3.

-Resultatet var rättvist, men det var synd att inte Sara Mattson hade marginalerna med sig i sin singel, säger tränaren Tomas Biernacki som tillsammans med Niklas Fjeldstad coachade Fair Play-laget.

Fair Plays damer ligger fyra i Elitserietabellen med två matcher kvar att spela. Man möter KLTK och Ullevi och det blir tufft att ta poäng mot dessa lag som ligger placerade trea resp. tvåa i tabellen. Fair Plays elitseriekontrakt är säkrat och det finns fortfarande en chans att nå SM-final men detta kräver verkligen starka prestationer av laget till helgen. -Vi satsar alltid på seger i varje match och vi får se hur långt
det tar oss i slutändan. Vi kommer att kriga om varje boll, säger tränaren Tomas Biernacki inför helgens spel.

Se matchresultat här.

Se tabell här.

Läs mer på tennis.se, SkDlupinia-124px
elite_j