tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Tung förlust mot Ullevi för damerna i Elitserien - imorgon väntar KLTK

Damernas Elitserie avslutas i helgen med de två avslutande omgångarna i grundserien och idag föll vi en mycket jämn match mot Ullevi med 4-2 och därmed försvann vår chans att nå SM-final i årets Elitserie.

I dagens match spelade vi med samma singeluppställning som mot MBTK och vår Kristina Andlovic föll tyvärr mot Ullevis Linda Åqvist, som spelade sin livs match på andra singeln och vann med 6-2,6-4. På fjärde singeln spelade Sara Mattson och föll mot Ullevis Matilda Hamlin med 6-7,1-6. På första singeln vann vår Magdalena Kiscynski mot Diana Eriksson, som tyvärr fick ge upp pga skada efter första set. Carolina Kubicska förlorade en rysare på tredje singeln mot Ullevis Ajla Behram med 4-6,7-6,0-1(7-10) och därmed var det 1-3 efter singlarna.

I dubbel 1 vann Kristina/Magdalena klart i två raka  och i dubbel 2 förlorade Kim Andersson/Carolina efter en riktig drabbning med 6-7,6-4,0-1(6-10) och Ullevi fastställde därmed segersiffrorna till 4-2.

- Vi har inte marginalerna på vår sida med två super-tiebreaksförluster och Kristina Andlovic överraskande förlust mot en suveränt spelande Linda Åqvist. Vi tar nya tag imorgon och skall slita hårt mot KLTK, säger tränaren Tomas Biernacki efter en tuff dag på jobbet.

Fair Plays damer har vunnit två lagmatcher, spelat två oavgjorda och har förlorat tvåoch ligger därmed fyra i Elitserien. Mot KLTK imorgon håller vi fanan högt och krigar för en bra slutplacering i Elitserien.

Dagens match här.

Se tabell här.

Läs om våra spelare här.vw
dunlop-logo