tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
















































































































































































































































































































































































































































































2011
2010
2009
2008
2007
3-3 mot KLTK i Elitserien - damlaget fyra i Sverige

Fair Plays damer mötte KLTK i den sista omgången av Elitserien på Kungliga hallen i Stockholm idag. Det var en match där vi verkligen hade marginalerna på vår sida och matchen slutade 3-3 med en spännande ovisshet ända in i det sista.

- Viktigt att vi avslutade med flaggan i topp och tjejerna kämpade otroligt hårt idag. Idag hade vi det flyt som vi saknade igår och tack vare det fick med oss en pinne i bagaget, säger tränaren Tomas Biernacki.

Sara Mattson och Magdalena Kiszcynski föll i två raka set i sina singlar medan Kristina Andlovic och Carolina Kubicska vann efter avgörande match-tiebreak i sina respektive singelmatcher efter mycket jämna matcher.

I dubblarna vann Magdalena/Kristina i en riktig rysare där Kristina kände av en handskada och med minsta möjliga marginal vann vi med 11-9 i super-tiebreak.  Kim/Carolina föll i sin dubbel i två raka set och därmed slutade matchen 3-3.

Våra tjejer och ledare har gjort en bra prestation med att placera sig fyra i Elitserien och tillsammans med SM-guldet utomhus så har man gjort en kanonsäsong. Bra jobbat!

Matchresultat här.

Sluttabell.



vw
dunlop-logo