tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Nu är det snart juluppehåll för Sveriges största tennisskola

Höstterminen 2009 har varit en lyckad termin med rekordmånga elever i träning och bra stämning i hallen. Nu nalkas det juluppehåll och tennisskolans sista träningsdag är torsdagen 10 december. Vårterminen börjar igen fredagen 8 januari och man fortsätter per automatik i samma grupp och samma tid. Vill man förändra något så tar man kontakt med respektive ansvarig.

Under sista veckan bjuder vi alla elever på saft och pepparkakor och vi skall göra vårt bästa för att få till en trevlig avslutning på terminen.

Under jullovet finns det möjlighet att deltaga i vår klubbtävling, som heter Trettondagscupen och spelas 6 januari. Anslag kommer att sättas upp bredvid receptionen ikväll.

I perioden 11-22 december spelas vår jättetävling Fair Play Cup och då kan man självklart komma ner och kolla på mycket bra tävlingstennis från 829 deltagare från hela landet, Danmark, Norge, Österrike och Tyskland.

I övrigt finns det massor av möjligheter att spela tennis under jullovet och hallen är öppen som vanligt förutom på julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen då vi håller helt stängt.
wilson-ny
adidas_124