tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Seger mot KLTK idag med 5-1 - nu väntar SALK i SM-finalen


Jacob Adaktusson vann fjärdesingeln för KLTK i två raka set mot Fair Plays David Nord och såg till att Stockholmslaget tog ledningen med 1-0. David Nord besvärades tyvärr av en magmuskelskada mot en bra spelande Adaktusson. Tim Göransson vann i två raka set mot Daniel Hammar och kvitterade till 1-1 i lagmatchen. Tim spelade stabilt och vann klart mot rutinerade Hammar. Pablo Figueroa såg till att hemmaklubben tog ledningen efter 6-1,7-6 mot unge Tobias Blomgren efter två räddade setbollar i andra set. Andreas Vinciguerra spelade stabilt och vann 6-4,6-1 mot Patrik Rosenholm och 3-1 var ett faktum till Fair Play efter singlarna.

Segern för Vinci/Pablo i dubbeln i två raka set säkrade SM-finalplatsen mot SALK som väntar på onsdag på bortaplan. I den andra dubbeln imponerade Jimmy Wallin/Tim Göransson mot Hammar/Adaktusson och vann matchen i två jämna set och fastställde slutresultatet till 5-1. Finalmotståndaren SALK imponerade och vann 4-0 mot Lidköping på bortaplan. På lördag 12/12 kl 13.00 möter vi dem hemma i detta dubbelmöte. Första finalmatchen spelas i Stockholm på onsdag.

Ca 300 personer var och kollade på matchen på de uppbyggda läktarna. Stämningen var stundtals hög och våra spelare uppskattade publikstödet.

Läs mer i SkD, SDS och på tennis.se  


 


string_sm
prodoc124px