tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Slutspelat i Fair Play Cup 2009


Fair Play Cup spelades färdigt idag och över 800 starter har räknats in och ca 750 matcher har spelats i årets tävling. Vi har fått se prov på massor av bra tennis och mängder av talanger har spelat på våra åtta tennisbanor. Trycket har varit enormt och det har varit spel från tidig morgon till sen kväll i 12 dagar och vi är glada över att arrangemanget har flutit på bra och vi har fått beröm från många av deltagarna.

Vi vill tacka tävlingens huvudsponsor Langley och övriga sponsorer såsom Sundsservice, Wilson, Head, Babolat, Nike, Dave & Vinci's EuroElite och Choice Hotels. Utan ert stöd hade vi aldrig kunnat genomföra vår tävling. Ett stort tack skall också riktas till hela tävlingsledningen med Fredrik Lundh och Niklas Fjeldstad i spetsen för bl a deras tålamod och organisationsförmåga.

Men det viktigaste är det tack som vi vill rikta till alla deltagare och till alla föräldrar för att ni valde att spela vår tävling i år och vi hoppas på ett kärt återseende även nästa år.

Ett positivt inslag i årets tävling var det internationella deltagandet från Österrike, Tyskland, Norge och Danmark som bidrog till intressanta matcher mot spelare som man aldrig ställts mot. Tack till Micke Andreasson och Dave Bandelin, som förbättrade våra förutsättningar på detta område.

När det gäller resultaten så hittar du alla resultat här och bilder på de flesta finalisterna här. I elitklasserna vann Markus Eriksson, Ullevi över Fair Plays Pablo Figueroa i finalen på herrsidan och på damsidan segrade MBTK:s Gabriele Bertasiute över Besarta Avdullahi, Ullevi.

I övriga klasser var det många av våra deltagare som imponerade och bland Fair Plays egna spelare fick följande framskjutna placeringar:

Sara Mattson/Fanny Lundsgård,Falkenberg - seger damdubbel

Marko Janjusic - final P12

Axel Lagerlöf - final P18

Marcus Lind - final P10

Lina Åkesson - final F16

Clara Linderoth - seger F10 tröst

Frida Krüeger - final F10 tröst

Hugo Pattyranie - seger P10 tröst

Kalle Josefsson - final P10 tröst

Alexander Kirkwood - final HS Trä

Erik Carlsten - semi P10

Sedan kan det även nämnas att Philip Möbius (byter till Fair Play 1 januari) gjorde en kanonturnering med finalplatser i både P14 och P16.

Tävlingen avslutades under tisdagskvällen med en fondue-fest på Elysée i Malmö för tjugo personer av de som har jobbat med tävlingen på olika sätt. Mycket trevligt och väldigt mättande....

Läs mer om tävlingen i SkDwilson-ny
trygg-h