tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Medlemsrekord på Fair Play - 2006 st medlemmar!

Verksamhetsåret 2009/2010 är slut och Fair Play kan summera ihop ett strålande år på alla nivåer.

Nu har Fair Play Tennisklubb 2006 medlemmar vilket är all-time-high och det innebär också att man är Sveriges största tennisklubb.

- Detta är mycket glädjande för vår förening och det är frukterna av många års hårt arbete. Vi måste givetvis fortsätta att förbättra oss på alla nivåer inom föreningen och hallen och den processen fortsätter kontinuerligt. Nu ser vi framemot att bygga ut hallen och vi ser verkligen att behovet fortsätter att öka för tennisen och friskvård i allmänhet. Våra barn och ungdomar behöver få fler träningstider och nu hoppas vi på att detta snart blir verklighet, säger Pär Josefsson, vice ordförande i Fair Play.

- Detta är fantastiskt för oss som förening och vi har faktiskt haft detta som en av våra målsättningar under de senaste åren så det känns skönt att kunna "komma i mål". Ett stort tack till alla våra medlemmar, gamla som unga, som visar förtroende för oss och som trivs i vår verksamhet.  Jag vill också framföra ett stort tack till alla i vår personal inkl alla tränare, receptionen, driften och administrationen som gör ett jättebra arbete. Dessutom vill jag rikta ännu en uppskattning till vår styrelse och våra kommittéer som gör ett mycket värdefullt ideéllt arbete inom föreningen och ger oss inputs inom många områden. Avslutningsvis vill jag tacka våra samarbetspartners i vårt företagsnätverk som verkligen är värdefulla för vår förening på många olika sätt, säger klubbchefen Janne Immonen.wilson-ny
dunlop-logo