tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Ervin Eleskovic imponerade stort i huvudtävlingen - 2 st Fair Play-spelare i den andra omgången i Swedish Open

Ervin Eleskovic imponerade under tisdagskvällen när han besegrade det polska framtidshoppet Jerzy Janowicz med 6-3,6-4. Ervin servade mycket bra och spelade stadigt från baslinjen. Han fick polacken i rörelse förhållandevis ofta och kunde utmanövrerade honom med en smart spelplan. Nu väntar den kroatiske kvalspelaren Franco Skugor i den andra omgången under torsdagen och detta kommer att bli en jämn och svår match. Ervin har mött Skugor vid ett tillfälle tidigare och då besegrades kroaten med 7-5,7-6 i en tät inomhusduell. Skugor har vunnit fyra matcher i tävlingen, liksom Ervin, och besegrade den seedade Istomin med 7-6,7-6 under tisdagen. Ervin kommer givetvis ha en bra chans att gå till kvartsfinal i tävlingen, men det krävs förmodligen minst lika bra spel som under tisdagskvällen - vi håller tummarna så det knakar....

Oavsett utfallet av denna match så har Ervin nått sin högsta ATP-ranking någonsin nu och kommer att vara ca 380 i världen när den nya rankingen kommer på måndag. Ervin är garanterad 32 ATP-poäng och ca 69000 Skr, vilket på det ekonomiska planet är ett mycket välbehövligt tillskott.

Ikväll spelar Andreas Vinciguerra mot världsfemman Robin Söderling kl.21.00. Vinci har inget att förlora mot den svenske världsstjärnan och det skall bli mycket intressant att se denna match på plats. Kommer du?

Två spelare från Fair Play i den andra omgången i Skistar Swedish Open samtidigt - fantastiskt kul!

Läs mer - Swedish Open SDS SDS2 SkD SkD2 SvD SvD2

Se lottning

jc-decaux-ny
adidas_124