tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Historiskt Swedish Open för Fair Play - Eleskovic föll i den andra omgången

Ervin Eleskovic förlorade den andra omgången i Swedish Open med 6-2,6-3 mot kroaten Franco Skugor.

Ervin kom inte riktigt upp i normal spelstandard förrän vid ställningen 1-4 i andra set och det var tyvärr för sent. Då spelade Ervin bländnade tennis och klart mer avslappnat och hade han presterat så i hela matchen hade han mycket väl kunnat vinna mot Skugor.

Ervin har nått sin högsta ATP-ranking någonsin nu och kommer att vara ca 380 i världen när den nya rankingen kommer på måndag. Ervin fick 32 ATP-poäng och ca 69000 Skr och han behöver verkligen både poängen och pengarna för att fortsätta sin satsning.

Fair Play kan summera ihop ett historiskt Swedish Open:

- Två spelare i den andra omgången i samma ATP-tävling

- Ervin Eleskovic gör sin bästa ATP-tävling någonsin genom att kvala in och vinna en match i huvudtävlingen= totalt fyra segermatcher

- Andreas Vinciguerra besegrar tysken Brands, som var i åttondelen i Wimbledon och sedan spelar han tre set mot världsfemman Robin Söderling

- Pablo Figueroa når kvalfinal och så långt har han aldrig tidigare varit i en ATP-tävling

- David Nord förlorar i kvalets första omgång mot Skugor, som nu är i kvartsfinal. Tim Göransson förlorar i tre set mot polacken Janowic, som kvalar in i turneringen.

- Våra elitspelare visar verkligen framfötterna och de är verkligen värda all framgång. De sliter hårt och oftast i skymundan och detta inspirerar säkerligen till en ännu tuffare satsning. Jag måste också passa på att tacka alla Fair Play-medlemmar och övriga som verkligen har stöttat våra spelare från läktarplats under tävlingen. Nu håller vi tummarna för Robin Söderling, säger klubbchefen Janne Immonen.

jc-decaux-ny
Babolat_logo