tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Dags för anmälan till Öresundsserien

Våra interna klubbtävling, Öresundsserien, har starka anor och många av våra spelare har spelat i detta gruppspel genom åren. Målet är att deltagarna skall få spela matcher, utan domare, och både ha roligt och förkovra sig som spelare i matchspelets ädla konst.

Vi vänder oss först och främst till spelare 8-10 år och äldre, som kan spela match på en hel bana och vet reglerna.

36 deltagare får vara med och dessa delas upp i 6 divisioner med 6 spelare i varje. Alla möter alla i respektive division under en period av ca 5 veckor. Målsättningen är att spela fem hela omgångar varje säsong och vi påbörjar detta i september och avslutar detta i maj.

Varje match spelas under 1 timme inkl 5 minuters inbollning och man räknar vunna game. Den spelare som vinner sin division flyttas upp och den som blir sist trillar ner och målet är givetvis att det skall bli så jämna divisioner som möjligt, men det kan givetvis bli lite ojämna matcher då och då.

- Ett perfekt tillfälle för de som har ambitionen att tävla med sin tennis och få matcher på hemmaplan. Vi har dock ett starkt begränsat deltagarantal och de som ej kommer med hamnar på kölista och ersätter de som hoppar av under resans gång, säger klubbchefen Janne Immonen.

Läs mer här.


wilson-ny
prodoc124px