tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Fair Plays tennisskola inkl minitennis, innebandy/fotboll, badminton börjar 3 september

Nu börjar snart den nya terminen och du kan läsa mer om Fair Plays olika träningsalternativ här - se nedan:

Minitennis och tennislekis - läs mer här

Tennisskola för barn, ungdomar och vuxna - läs mer här

Innebandy och fotboll - läs mer här

Badminton i BMK Slottstaden - läs mer här

- Det börjar bli ont om platser till höstens verksamhet på Fair Play i den vanliga tennisskolan.Trycket är stort och vår tennisskoleansvarige Piotr Rogowski rapporterar att anmälningarna strömmar in i rask takt och vi har över 1350 deltagare totalt i nuläget. När det gäller minitennis, innebandy/fotboll och badminton så är det fortfarande inga problem att få plats, säger klubbchefen Janne Immonen.

- För två veckor sedan körde vi en gemensam telefonkväll med 8 heltidsanställda, som ringde runt till ett stort antal av de som inte har anmält sig bland deltagarna från vårens kurser. Nu har vi ringt till alla elever, som var med tidigare men vissa har vi inte kunnat nå av olika anledningar. Vi mailade också ut påminnelser till alla befintliga medlemmar, så att de som har glömt bort anmälan har chans att komma med i samma grupper som tidigare, avslutar Janne Immonen.

Om du är osäker på om du har anmält eller ej, så anmäl dig gärna igen för säkerhets skull eller maila förfrågan till vår tennisskoleansvarige.

Den ordinarie verksamheten börjar fredagen 3 september och hallen öppnade igen 2 augusti. Vår målsättning är att vi skall skicka ut brev om träningstider fredagen 27 augusti så att alla deltagare i verksamheten har detta i sin brevlåda 30 augusti. Detta är givetvis bara möjligt till de som har anmält sig i god tid och det är tveksamt om vi hinner skicka ut infon den dagen till den som inte redan nu har anmält sig.För kännedom så har vi ca 460 tränarledda träningstimmar per vecka i Fair Plays verksamhet.

string_sm
ny-logo-head