tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Tennis Syd spelar final i Pirres Pokal - Denis Eleskovic och Philip Möbius spelar

Både Denis Eleskovic och Philip Möbius från Fair Play spelade i Tennis Syds lag när laget på ett oerhört imponerande sätt tog sig till finalen, som spelas på Kungliga hallen under finalhelgen i If Stockholm Open.

- Tack för en fantastiskt resa till Göteborg. 18-0 i matcher säger allt. Tennis Syd fullständigt dominerade varje match. Vår policy att jobba slag för slag, boll för boll och match för match gjorde att vi inte vek ner oss på någon boll. Som ledare blir man stolt när alla visar en kanoninställning både på och utanför banan, vilket också skapar en bra lagsammanhållning. Detta betyder otroligt mycket vid detta upplägget av matcher. Vi startade varje dag med en promenad 06.30, laddade med frukost och därefter en fokuserad inbollning där vi oftast var på plats först i hallen,allt för att få tillgång till fler banor. Det gäller att ligga i framkant hela tiden. Alla matcher genomfördes med en perfekt attityd och inställning och alla såg ut som hungriga tigrar inför varje boll, underbart att se, säger den duktige och engagerade coachen Pontus Bergevi som ledde detta lag till final.

Övriga spelare i detta grymma lag är: Filip Månsson, Höllviken, Daniel Windahl, Göta, Axel Holm, Båstad, Christian Samuelsson, Åhus

Nu håller vi tummarna för skånepågarna i finalen och om du är på plats så missa inte dessa finalmatcher i Stockholm.

Läs mer på Tennis Syds sida där det finns resultat och bilder på första sidan.

lupinia-124px
elite_j