tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Fair Plays veteraner vann "landskamp" mot KB

Året har många höjdpunkter. En av dessa är den återkommande "landskampen" mellan Fair Plays veteraner och KB:s "Lørdags Oldboys". 

Striden om den stora vandringspokalen. Lördagen 2 oktober tog gubbarna från den östra sidan av Sundet tennisväskan över axeln och tågbiljetten i hand och reste oförfärat över bron för den sedan länge emotsedda dusten.

Förra årets kamp vanns. Men först efter gameräkning. Nu skulle Fair Play spela på KB:s hjemmebane. Ett underlag man inte känt på sedan 2008.

Tåget gick som smort och utanför Hovedbangården tog bussnr 26 oss till Pileallé och KB:s galanta anläggning. Kaffe och instruktioner om dagens rutiner serverades. Solen sken. Nervösa var måhända di svenske, men visade det inte.

Sammanbitna var vi heller inte. Men det lättsamma allvaret kändes och svaldes med väl serverat kaffe och tilltugg. Vi togs väl om hand.

Matchstart klockan 13. Åtta dubbelmatcher väntade.

Hans/Jan-Olof, Kalle/Lars ("Landslagskapten" Sjöström!),Hasse/Gunnar och Håkan/Tommy talkade sina händer, spände sina strängar och bollade in. Och spelade ut.

Oddy/Anders, Jørgen/Svend, John/Richard och Gilles/Allan gjorde så gott de kunde.

Av hänsyn till våra motståndare och synnerliga värdar,går vi inte in på hur det hela gick till. Konstaterar endast att Fair Play vann med

7 - 1 och fick äran att frakta den stora bucklan tillbaka över bron.

Nu har vi fyra inteckningar mot en. Ett mer lovande veteranlandslag har sällan skådats.

På väg hem nåddes vi av det glädjande beskedet att GAIS slagit HIF på Olympia. Detta var dagen då ingenting kunde gå fel!

Banketten - en strålande delikat, generös och spirituell bjudning - delade vi broderligt lika. 2011 är det dags att ta emot revanschsugna köpenhamnare.

Till dess yvs vi stolt, men ändå ödmjukt, och ser framemot fortsatta kamper och - det allra viktigaste - gott umgänge kring tennisspelet!


lupinia-124px
zynaz_124