tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Föräldragruppen behöver fler frivilliga

Som ni säkert känner till bildades förra året en föräldragrupp som vi nu vill fortsätta att utvidga och utveckla. Syftet är att stärka gemenskapen och uppnå en högre grad av ”vi-känsla”, samt att bistå klubben med hjälp vid olika tävlingar och arrangemang. Vi vet att det finns många som vill engagera sig mer och detta är en mycket bra möjlighet!

Det som närmast står för dörren är Elitserien som drar igång i slutet av november, med hemmamatcher för både damer och herrar. Förra året gjorde föräldragruppen en bejublad insats då vi ansvarade för korvförsäljningen och fick in en hel del pengar till klubben.

Vi kommer även i år att svara för detta, och även till vissa delar för annan försäljning nere på banorna. Det är mycket trevligt, samtidigt som man känner att man bidrar och engagerar sig i klubbens verksamhet. Dessutom ser man ju tennis på elitnivå!

Det vore fantastiskt kul och inspirerande om fler av er vill ställa upp och hjälpa till! Skicka ett mail undertecknade eller bara ta tag i någon av oss i hallen. Vi är där nästan varje dag!

å föräldragruppens vägnar

Peter Nylund                   peter@activeinstore.se

Carina Lindberg Nilsson    carina.l.nilsson@hotmail.com

 

 

 wilson-ny
zynaz_124