tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Damerna vann mot KLTK i Elitserien med 5-1

Fair Plays damer mötte KLTK i den fjärde omgången i Elitserien på hemmaplan och vann med 5-1 idag. Detta var en mycket viktig seger för damerna, eftersom man därmed ökade sina chanser betydligt för att att kunna nå SM-final. Efter fyra omgångar så är Fair Play tillsammans med storfavoriterna Helsingborg i serieledning med fyra raka segrar vardera.

Fair Plays Diana Eriksson besegrade Karolina Söör i två snabba set på andra singeln efter ett mycket imponerande spel som innehöll bl a mycket bra servar och bra returer.

Lina Åkesson debuterade för hemmalaget och spelade mycket bra men föll i ett avgörande super-tiebreak mot klart högre rankade Rebecca Pojkajärvi. - Jag är mycket nöjd med min match och framförallt med första set, där jag spelade felfritt. Riktigt kul att få debutera i Elitserien och nu tar jag nya tag, säger Lina Åkesson efter matchen.

På första singeln blev det hemmaseger i o m att rutinerade Mervana Jugic-Salkic vann med 7-5,6-1 mot Hilda Melander. Mervana fick slita hårt i första set och vände ett underläge 2-5 till setseger och sedan vann hon övertygande.

Kristina Andlovic besegrade KLTK:s duktige Marija Milutinovic på tredjesingeln efter en mycket jämn match, som avgjordes i ett avgörande super-tiebreak.

- Jag kände mig sliten i andra set, men jag fick en bra start i supertiebreaket och sedan var det bara att spela på, säger en glad Kristina Andlovic efter den jämna matchen.

På första dubbeln vann Fair Play-paret Kristina/Mervana mot Hilda/Rebecca med 6-1,6-2 och var helt överlägsna och på andra dubbeln vann Diana/Brenda Njuki mot Karolina/Matilda Karlsson med 6-3,6-2 på ett övertygande sätt.

- Idag hade vi en tuff uppgift och vi lyckades betvinga KLTK med 5-1 efter en gedigen laginsats. Många matcher var mycket jämna och våra spelare gjorde kanoninsatser på löpande band, säger lagledaren och tränaren Tomas Biernacki.

Se matchresultat här.

Se serietabell efter fyra omgångar.

Läs tennis.se

Läs mer om Elitserien här.

Fair Play Magazinejc-decaux-ny
adidas_124