tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Bortaseger för herrlaget mot KLTK i Elitserien


Fair Play besegrade KLTK med 5-1 i herrarnas Elitserie på bortaplan i en på förhand svårtippad match mellan två av favoriterna till SM-guldet.

Fair Plays Filip Prpic spelade stadigt på andra singeln och vann 6-4, 6-4 mot Ervin Eleskovic i en välspelad match.

Frederik Nielsen gjorde ett mycket bra första set när han vann med 6-2 mot KLTK:s Mikael Ryderstedt. Ryderstedt gav sedan upp pga skada och Nielsen utökade därmed ledningen till 2-0 för Fair Play.

Pablo Figueroa utökade till 3-0 mot KLTK efter att ha vunnit en rysare mot Tobias Blomgren med 5-7, 7-6, 1-0 (10-2). Pablo var mycket illa ute och räddade två matchbollar, men spelade utmärkt i båda tiebreaken och det gjorde susen.

Andreas Vinciguerra lyckades vinna mot storspelande Daniel Danilovic, som servade som en häst sparkar. Vinci vann med 6-7, 6-3, 1-0 (10-4) och fick kriga hårt mot sluggern Danilovic för att bärga segern till bortalaget.

I dubbelspelet blev det varsin seger. Hemmalaget vann förstadubbeln och Tim Göransson och Joel Åkerberg tog hem andradubbeln för Fair Play.

Fair Plays herrlag har vunnit sina fyra inledande matcher i Elitserien och möter MBTK i den sista matchen i poolspelet på hemmaplan på torsdag kl.17.00. Kom och kolla på tennis i världsklass!

Se tabell.

Följ matchen här.

Fair Play Magazine.

Läs mer: tennis.se skånskan.se
lupinia-124px
trygg-h